maandag 11 juli 2011

Het heeft heel wat moeite gekost.....

en nee dan heb ik het niet over mijn nieuwe hobby/verslaving quilten, want dat gaat eigenlijk best goed. Nee, ik heb het over nieuwe meubels uitzoeken. Een mensch wil wel eens wat anders om naar te kijken maar dan komen de folders en dan blijkt al snel dat je wel weet wat je niet wil, maar wat dan wel? Qua kleur, hoogte, prijzen??

Een feit was er wel: ik wilde wel weer een boekenkast. Als fervent lezer vind ik een boekenkast vol met mooie boeken het summum van rijkdom. Liefst nog een hele wand vol zoals ik vroeger op de Leidsche grachten zag; dat wilde ik later ook. Geweldig vond ik dat: een wand vol boeken maar a) ontbreekt de ruimte om een wand vol boekenkasten te creĆ«ren en b) blijkt boekenkasten  helemaal niet zo makkelijk te vinden. Maar zeg nu zelf; dit is toch een plaatje:

maar overal waar we kwamen zagen we of kersen, maar dat hadden we dus al, of dressoirs, buffetkasten, wandmeubels maar geen boekenkast. Kijk een tv meubel is zo te vinden, zeker als je deze niet meer wil:
zo is die dicht, maar zo ziet die er open uit:

Nu was mijn wens dus een boekenkast, maar manlief wenste graag een wat groter beeld en tja, die past niet in zo'n kast maar wel als je kiest voor een audio-meubel waarboven je dan de tv hangt en de muziekinstallatie die uit hoe ouderwets uit 3 delen bestaat er onder kan in de opening. Die zijn niet zo moeilijk te vinden maar ben ik nu echt heel moeilijk als ik toch wel een soort van match wil. Het liefst weer 3 meubelstukken die bij elkaar horen want jajaja beste lezers, er ontbreekt nog 1 meubelstuk en dat is onze barkast: o zo handig voor het glaswerk en dan het inschenken op die handige uitklapplankjes. Dicht is die ook mooi:


Met weemoed hebben wij gisteren alles op marktplaats gezet want we zijn dus na heel wat 5en en 6en en ik weet niet hoeveel meubelzaken we uiteindelijk hebben bezocht dus dan toch geslaagd. Dus in de hoop dat naast het op Marktplaats onze meubels een nieuwe eigenaar vinden, toch ook eindelijk weer eens een blog wat eigenlijk een hommage is aan hoe je gehecht kan raken aan hetgeen je toen kocht. Mooi vinden we het beiden nog steeds, maar ja een mensch wil wel eens wat anders.

dus als u ooit echte kersenhouten meubels had willen aanschaffen maar nooit gevonden wat u zocht, dan is dit mogelijk uw kans. Meer specificaties van hoogte,breedte, diepte en van alle drie de meubelstukken en nog wat  foto's staan ook op Marktplaats http://huis-inrichting.marktplaats.nl/kasten-tv-meubels-en-computermeubels/464774289-kersenhouten-tv-meubel.html?return=eJwFwdsJgDAMAMBdOkCrIH6kiLMEDDb0YWiiUMTdvUOY4WWYosK6gKsjJjOBEB7q%2BRJqvmLPJgXR1LcSbqWOR%2BUW6vCSZLchtBVW43aqi98Pmwgdxw%3D%3D&df=1

en zo verklaart dit ook tevens mijn lange afwezigheid in blogland en lijkt dit ook wel een beetje home sweet home ;-)

1 opmerking:

  1. En krijgen we nu ook foto's van de nieuwe boekenkast/tv-kast te zien?? ;-)
    En ja, die boekenkasten langs de Leidsche grachten (of nog mooier: de singels of het Rapenburg!!) zien er altijd ontzettend mooi uit...! *zwijmel*

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je mijn blog hebt gelezen, laat je ook nog iets voor mij achter? liefs, Lin