maandag 2 november 2009

Een nieuwe maand, een nieuwe kans?!

Wat vliegt de tijd. Inmiddels is Manlief 2 operaties verder en heeft die vanmiddag een afspraak bij de chirurg om hopelijk iets meer te weten te komen ipv aan te horen hoe complex de breuk wel niet is :-S. dat hebben we nu iets te vaak gehoord. ook weten we al dat het niet meer voor de volle 100 % goedkomt, maar hoe ernstig de restverschijnselen zijn, nobody knows.

Wat ik wel weet is dat de naam Remia niet helemaal meer opgaat, nu we overspoeld worden door hulp van onverwachte kanten. Zo bleek dat ik de 4 rondes van de doggy's niet langer kon doen nadat ik mijzelf mijn bed had uitgeklauterd om vervolgens buiten te merken dat ik niet op-of door kon lopen. Ik werd gered door een kennisje die mij direct uit de brand hielp door de doggy's over te nemen en 's avonds kwam buuv-vriendinnentje de avondronde doen en hoorde ik dat zij samen incluis de mannen de ochtend-en avonronde gingen doen. Restte mij alleen nog maar de voormiddag en namiddag :-D. helemaal geweldig, zo ook de hulp om boodschappen te doen en wat ontspanning te krijgen op de dag van de 2e operatie.

het leven en de mensen zijn zo slecht nog niet! Er ligt op dit moment al genoeg op mijn bord en eigenlijk loopt mijn hoofd behoorlijk over maar what else is new.

De plicht roept, wie weet tot gauw